A www.prophyl.hu weboldal (a linkelt honlapok kivételével) a Prophyl Állategészségügyi Diagnosztikai Kutató és Szolgáltató Kft. (Prophyl Kft.) tulajdona, és annak ellenőrzését a Prophyl Kft. végzi. A weboldal a Joomla tartalomkezelő rendszer felhasználásával készült. A honlap használatával Ön kijelenti, hogy megértette és egyetért a lenti feltételekkel.

A weboldalon lévő információk -beleértve más oldalak linkelt tartalmait- csak általános információs célt szolgálnak. Nem szolgálhatnak hivatkozási alapul semmilyen célra és nincs garancia az információk teljességére és pontosságára. A Prophyl Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a weboldal szolgáltatásokat vagy a honlap tartalmát, előzetes értesítés nélkül módosítsa, megszűntesse, felfüggessze vagy megszakítsa. A honlapon található védjegyek a Prophyl Kft., vagy olyan harmadik fél tulajdonát képezik, akik előzetesen felhatalmazták a Prophyl Kft-t azok használatára. Minden, a weboldalon található tartalom és anyag, a webes elrendezéssel, ikonokkal, szöveggel, képekkel, grafikákkal, illusztrációkkal, és egyéb információkkal és adatokkal (Tartalom) együtt, szerzői jogi védelem alá tartozik a magyar és a nemzetközi szerzőjogi szabályoknak megfelelően, és a Prophyl Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. A weboldalt és a benne szereplő információkat, a Prophyl Kft. személyes és nem kereskedelmi célra biztosítja a weboldal látogatóinak. A letöltés, nyomtatás illetve elektronikus másolat készítése kizárólag személyes és magán felhasználásra, tájékoztatás céljára engedélyezett. Minden egyéb felhasználása a weboldalnak a Prophyl Kft. előzetes írásos engedélyéhez kötött. Amennyiben a felhasználó a honlapon szereplő üzenő felületen keresztül veszi fel a kapcsolatot a Prophyl Kft-vel, úgy a felhasználó beleegyezik, hogy a felületen megadott személyes adatait (nevét és e-mail címét) a Prophyl Kft. a szükséges mértékig kezelhesse.

A Prophyl Kft. nem vállal felelősséget a weboldal vagy a kapcsolódó weboldalak elérhetetlenségéért és a használatuk során felmerülő hibákért. Továbbá nem vállal felelősséget az előbbiekből fakadó közvetlen vagy közvetett károkért, többek között, de nem kizárólagosan az adatvesztésért, a profitkiesésért, a materiális és immateriális javakban bekövetkezett károsodásért, jövedelem kiesésért. A honlapkészítők szándékaival össze nem egyeztethető honlap használat, és a fent ismertetett felhasználási feltételek bármilyen jellegű megsértése a jogszabályoknak megfelelően büntethető.